Guide pusser opp

Torshammer.no – din guide når du pusser opp

Nordmenn pusser opp som aldri før, og er i verdenstoppen når det kommer til fornyelse av hjemmet. Og hvem kan klandre oss? Det er få ting som er like forfriskende som å finpusse litt på omgivelsene. Kanskje det holder med et nytt strøk maling på de slitte veggene, eller ønsker du å endre planløsningen ved å sette opp en lettvegg? Uansett hva du planlegger, så er mulighetene uendelige. Nettopp det gjør mange av oss usikre, og enkelte sliter med å komme i gang.

Mange nordmenn opplever også at oppussingen stagnerer etter en stund, og malerkosten og spikeren har en tendens til å bli glemt. Dette skyldes gjerne at du mangler nødvendig kunnskap om oppussing, eller at du rett og slett mangler motivasjon. Det er nettopp dette vi på Torshammer.no hjelper deg med. På siden vår finner du nemlig alt du trenger for å hente ny motivasjon og få den nødvendige kunnskapen du mangler. Oppussing er ofte mye lettere enn det ser ut!

Vi hjelper deg å pusse opp

Vi på Torshammer.no ønsker å hjelpe deg i gang med oppussing som enda ikke er påbegynt, eller å gi deg det dyttet du trenger for å fullføre prosjektet ditt. Lurer du kanskje på hvordan du sparkler veggen på best mulig måte? Grunnarbeidet er svært viktig, og vi viser deg hvordan du får et perfekt underlag før du setter i gang med malingen. Vi viser deg også mange andre praktiske tips og triks, som for eksempel hvordan en lettvegg settes opp.

Dersom du for eksempel ønsker å endre på planløsningen i et rom, kan dette enkelt gjøres ved å sette opp en lettvegg. Dette høres kanskje ut som et prosjekt for profesjonelle, men det er faktisk ganske enkelt å gjøre det selv – også for deg som er amatør. Mange leier også inn profesjonelle dersom de skal bygge en garasje, men også dette er fullt mulig å få til selv, dersom du følger våre tips for nybegynnere. Alle kan pusse opp!

Få inspirasjon

Også mindre oppussingsprosjekter kan være vanskelig å fullføre eller komme i gang med, spesielt dersom du mangler motivasjon. Dersom du for eksempel planlegger å male stuen, gjelder det å finne den perfekte fargen. Vi introduserer deg derfor for de lekreste fargene du kan male med i år, og gir deg tips til hvilke farger som bør benyttes i hvilke rom. Visste du at mengden lys som slipper inn i rommet bør har noe å si for fargevalget ditt?

Med den perfekte malingsfargen blir det straks mye mer motiverende å male, og rommet kan få et helt nytt preg med enkle grep. Vi ønsker å vise deg at små forskjeller som dette kan gjøre underverker for et grått og trist rom. Plutselig føles hjemmet ditt nytt og forfriskende, og det trenger ikke koste skjorta. Torshammer.no gir deg også tips til hvordan du kan få på plass en «man cave» i kjelleren din, på en rask, effektiv og kostnadseffektiv måte.

Inkluder barna!

Det er lett å tenke at snekring kun er for voksne, men dette er ikke tilfelle. Vi anbefaler deg tvert imot å inkludere barna i små byggeprosjekter. Dette gir ikke bare barna kunnskap om hvordan de skal bruke en hammer, men gir dere også god kvalitetstid sammen. Det kan være greit å begynne med noe enkelt og litt smått, som for eksempel et fuglehus. Her på Torshammer.no guider vi deg gjennom prosessen, slik at fuglehuset blir klart på 1-2-3!

Det finnes mange eksempler på mindre kompliserte ting du kan snekre med barna. Hva med å lage en koselig liten trehytte eller et dukkehus i hagen? Dette trenger ikke å ta lang tid, og barna vil synes det er kjempemorsomt å bli inkludert i prosessen. Kanskje barna kan velge farge på hytten? Dere kan også forsøke dere på å bygge olabil sammen, en klassiker som barna vil elske i lang tid fremover. Du kan også inkludere barna i oppussing i hjemmet, dersom de er modne for det!

Få tips av oss

På Torshammer.no finner du det meste du trenger av informasjon i forbindelse med oppussing av hjemmet og tips til ulike byggeprosjekter. Vi viser deg enkelt hvordan du kan bygge terrassen selv, eller hvordan garasjen settes opp. I tillegg til dette forklarer vi deg de grunnleggende reglene rundt søknader til kommunen og når du trenger byggetillatelse. Vi gir også tips til deg som er ute etter ferdighus, noe som forenkler prosessen en hel del om du planlegger å bygge huset fra grunnen av.

Oppsummering

Vi ønsker å inspirere, motivere og informere deg, slik at ditt neste bygge- eller oppussingsprosjekt går som smurt. Her finner du spennende guider og artikler med tips til både maling, sparkling og mye mer. I tillegg forklarer vi deg steg for steg hvordan du kan bygge små gjenstander med barna, som for eksempel en fuglekasse eller en olabil. La deg inspirere med vår nyttige hjemmeside, og oppdag hvor morsomt det egentlig er å pusse opp eller å snekre – i eller utenfor hjemmet!

 

 

Leave a Reply